Aktiviteter » Barn och ungdomar » Royal Rangers
Bänkåsvikens Alnö

Royal Rangers

- Äventyret har ett namn

Royal Rangers är en scoutverksamhet som är ute i skog och mark. Du möter oss även i Pingstkyrkan och Hagakyrkan.

Varje torsdag mellan 18-20!
Royal Rangers kan enkelt beskrivas som ett sätt att hjälpa barn att växa både andligt, själsligt, kroppsligt och socialt – med andra ord – en helhetssyn. Det sker genom praktisk ansvarsträning inom scouting, som är världens mest spridda sätt för personlig tillväxt! För oss ledare är det också naturligt att dela vad vår egen tro på Gud betyder i våra liv.

Royal – därför att Jesus är Kung Jesus är Kung och Herre!
Läs gärna vad det står i Bibeln 1 Tim 6:15, Upp 1:9.

Rangers – därför att ordet betyder förvaltare
Vi är förvaltare av skapelsen, av livet och av evangeliet Ps 8:7, Petr 4:10, 2 Tim 2:2.

Patrullen – växa tillsammans
Patrullen är en grupp på 5-8 barn och med ett tydligt ledarskap. I patrullen kan alla bli sedda, hörda och behövda. Där kan man tillsammans få växa inom livets alla områden och dela upplevelser och erfarenheter som skapar gemenskap och kamratskap. Patrullen har eget namn, flagga och rop/sång. Just den här terminen heter våra patruller Pandan, Renen och Vargen och är i åldrarna 8-13 år. Hösten 2019 planerar vi att starta även med 6-7 åringar

För alla åldrar
Royal Rangers är ett komplett program för alla åldrar:

• 6-7 år – Royal Cubs
  • 8-9 år – SpårarRangers
  • 10-11 år – UpptäckarRangers
  • 12-13 år – ÄventyrarRangers
  • 14-17 år – UtmanarRangers
  • 18 år – Ledare

Vi siktar framåt!
Välkommen att anmäla ditt barn till Royal Rangers! Vi vill gärna bli fler! Vår patrullkväll är torsdagar mellan 18.00-20.00, vi träffas i Hagakyrkan under vårterminen tills vädret lockar ut oss i naturen. Under våren planerar vi bland annat en tredagarshajk, plus en massa annat skoj i kyrka och skog. Ett storläger ligger i kikaren under sommaren. Nästa års riktigt stora händelse är Eurocamp 2020 i Schweiz.

Här kan du läsa mer om Royal Rangers: länk till svenska RR

Royal Rangers Sundsvall är ett samarbete mellan Hagakyrkan och Pingstkyrkan.

Kontakt:
L-G Sundholm, kårguide, 070-191 21 24