Aktiviteter » Vuxna » Workshop
Gudstjänst för stora och SMÅ
Bänkåsvikens Alnö

Tätt intill helgen den 13-14 april

Den 13:e april drar vi igång TÄTT INTILL i och årets tema är ”Hem/Smågrupper” och ”Evangelisation - hur delar jag tron”, med undervisning av Cahtrine Nygren från EFK. Hon kommer att lyfta frågor som Varför behöver vi hemgrupper? och Hur presenterar jag evangeliet i en tid som vår - en tid där väldigt få tror på Gud?

Lovsångsteamet kommer i år från Stöde och leds av Kerstin Svensson på lördag kväll. Under söndags gudstjänst är det Ullis Wendle och hennes team som leder lovsången.

En pizzabuffé kommer att ordnas. Anmäl dig till kate.almroth@hotmail.com om du redan nu vet att du vill äta pizza med oss innan kvällsmötet. Vi kommer att beställa många olika sorters pizzor (Pizza Hut) under eftermiddagen. Priset: 55 kr/person.

VARFÖR TÄTT INTILL?
Mycket i vår tid vill få oss att fastna i ytligheter, därför ordnar vi varje år en TÄTT INTILL-helg för att skapa tid och plats för att på djupet hantera de större frågeställningarna om livet och tron. Detta blir ett tillfälle att få lyssna på en kunnig lärare, som hjälper oss in i ett angeläget ämne för att utmana oss, men även ge oss möjlighet att skapa handlingsplaner för att konkretisera vår kristna tro.

Det är även ett tillfälle då vi får hjälp av erfarna lovsångsledare att komma inför tronen och få ordentligt med tid vid Jesus fötter.

LÖRDAG 13 APRIL
  14.00 - 17.30 Undervisning med paus för fika kl. 15.30